BESPLATNA DOSTAVA  ZA SVE PORUDŽBINE PREKO 10000,00 DINARA.

Prikazane cene su sa PDV-om i važe isključivo za kupovinu preko sajta.

Izbor artikala, lager i cene ne moraju biti isti kao u maloprodaji knjižare-galerije KAMIČAK.

Prikazane slike i dimenzije artikala uglavnom su preuzete od proizvođača i distributera, tako da knjižara-galerija Kamičak ne odgovara za tačnost istih.

Proizvode možete poručiti popunjavanjem porudžbenice na sajtu. Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti upitom na e-mail kamicakbeograd@gmail.com ili telefonom na brojeve: 011-3477-884 i 064-135-7810

Plaćanje se vrši iskjučivo u dinarima.

Način plaćanja:

Pouzećem – gotovinom donosiocu prilikom prijema robe

Uplatom na račun broj 105-2530216-19 ; (primer uplatnice )

Direktno u našoj maloprodaji uz prethodni dogovor.

Način dostave:

Dostavu obavlja kurirska služba Post Express, prema važećem cenovniku.

Primer obračuna poštarine za otkupnu pošiljku

Obračun poštarine i otkupnine za Post express pošiljku sa uslugom Danas za sutra do 19.00 časova, vrednosti 2000,00 dinara; otkupnine 2000,00 dinara; mase 1 kg; sa naznakom da poštarinu plaća primalac.

U navedenom primeru poštarina za prenos Post express pošiljke iznosi 470,00 i obuhvata sledeće stavke:

  • 420,00 dinara (poštarina za prenos PE pošiljke mase od 0,5 kg do 2 kg),
  • 20,00 dinara (za vrednost do 2000,00 dinara, a 1% za vrednosti preko 2000,00 dinara),
  • 30,00 dinara (rukovanje otkupnom pošiljkom).

Za otkupne pošiljke, od primaoca se prilikom uručenja pošiljke, pored otkupnine i poštarine, naplaćuje i prenos otkupnog iznosa, koji se obračunava prema Cenovniku poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja.

  • za iznos uplate do 6.000,00 dinara: 60,00 dinara,
  • za iznos uplate preko 6.000,00 dinara: 1% od iznosa uplate.

Rok za dostavu je 2 – 5 radnih dana.

Pre svake dostave, kada je plaćanje pouzećem, praksa je da obavezno kontaktiramo kupca telefonom.

 Kupljenu robu preko sajta, ukoliko niste zadovoljni, možete vratiti uz račun u zakonskom roku od 14 dana počev od datuma kupovine. Roba mora biti nekorišćena i u originalnoj ambalaži, a troškove povraćaja snosi kupac.

Reklamacije i odustajanje od kupovine

REKLAMACIJA

Pod reklamacijom u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača podrazumeva se da potrošač uoči postojanje nesaobraznosti robe i o tome obavesti prodavca. Potrošač je dužan da se pridržava svega što je navedeno u uputstvu u pogledu namenske upotrebe proizvoda, njegovog održavanja i sl. Potrošač ima pravo da kupljenu robu reklamira ukoliko se nesaobraznost pojavi u roku od dve godine od moment prelaska rizika na potrošača (posle momenta predaje kupljene robe potrošaču), ako potiče od uzroka koji je postojao pre toga. Ako nesaobraznost nastane u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača, pretpostavlja se da je nesaobraznost postojala u trenutku prelaska rizika, osim ako je to u suprotnosti sa prirodom robe i prirodom određene nesaobraznosti. Prodavac ne odgovara za nesaobraznost ako je u trenutku zaključenja ugovora potrošaču bilo poznato ili mu nije moglo ostati nepoznato da roba nije saobrazna ugovoru (prodaja “robe sa greškom”).

Nesaobraznost robe u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača postoji ukoliko prodata roba nema svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe.

Reklamacije na oštećenja u transportu

Svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda, kao kupac ste dužni da prijavite u roku od 24h od prijema robe. Primljenu robu ste dužni da proverite po prijemu i ako je došlo do greške, potrudićemo se da je u najkraćem roku ispravimo. Ukoliko na proizvodu ima vidljivih oštećenja u obliku oštećenih delova ili nagnječenja, savetujemo da takvu pošiljku ne preuzimate.

Neispravna roba

U slučaju da je isporučena roba neispravna molimo Vas da nam pošaljete e-mail sa naslovom REKLAMACIJA na kamicakbeograd@gmail.com ili da nas kontaktirate telefonom na broj +381 11 34-77-884 kako bi u najbržem mogućem roku mogli da odreagujemo na vaš zahtev.

U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije elektronskim putem, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka podnošenja iste.

Odustanak od kupovine (ugovora na daljinu)

Ukoliko niste zadovoljni nekim artiklom (i ako se ne radi o kvaru), svoj odustanak od kupovine možete izjaviti, bez navođenja razloga za odustanak, pod sledećim uslovima:

Da nije prošlo više od 14 dana od dana prijema artikla koji ste poručili

Da popunite i pošaljete opšti obrazac za odustanak od kupovine (ugovora), koji se nalazi na sledećem linku

Da artikal vratite nekorišćen, u originalnom stanju, u originalnoj ambalaži, sa svom propratnom dokumentacijom.

Prilikom vraćanja robe kupac je u obavezi da priloži i fiskalni račun.

Aktikal od koga odustajete neophodno je dostaviti na adresu Ustanička 125nj, 11000 Beograd i to na način da bude adekvatno upakovan jer sva odgovornost za oštećenja prilikom transporta ide na račun pošiljaoca. Troškove vraćanja artikla snosi kupac

POVRAĆAJ NOVCA

Po prijemu vraćene robe, nakon konstatacije da je roba vraćena u nekorišćenom stanju i bez oštećenja, Kamičak TR  će izvršiti povraćaj uplate novca koji je primio od potrošača najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je primio vraćenu robu.

 

Internet sajt Knjižare-galerije Kamičak garantuje potpunu  privatnost svih unetih podataka prilikom poručivanja robe.